Despre Core Invest Health®

Compania.
Core Invest Health

Investim in sanatate si calitatea vietii

Core Invest Health® este o companie romaneasca, cu o pozitionare unica in furnizarea de servicii de import, export, distributie, promovare si dezvoltare a produselor farmaceutice din categoria suplimentelor alimentare si a dermato-cosmeticelor.

Misiunea Core Invest Health®

Imbunatatirea sanatatii si a calitatii vietii prin produse inovatoare si solutii creative.

model de afacere

core invest health

Combinand tehnologia de ultima ora cu descoperirile stiintelor medicale si nevoile clientilor Core Invest Health® ofera suport continuu partenerilor de afaceri, dezvoltand solutii si produse care sa le satisfaca nevoile.

Am dezvoltat, cu parteneri precum Actafarma si Difa Cooper, parteneriate internationale strategice pe piata farmaceutica:

  • Cu o vasta experienta si expertiza în importul, distributia si promovarea produselor farmaceutice, ne-am asigurat ca aducem consumatorilor solutii care sa raspunda nevoilor secolului XXI: portofoliul de produse dezvoltate de Actafarma, partenerul nostru de incredere.
    Suntem in prezent in proces de extindere a portofoliului nostru.
  • Am dezvoltat propriul brand Pharmacore® cu formule inovatoare si tehnologii brevetate, impreuna cu Difa Cooper, un furnizor remarcabil de produse farmaceutice si dermato-cosmetice.

De ce sa fii partenerul nostru?

Avantaje Core Invest Health

Reputatie

In ultimii ani, am fost prezenti in primele 5 pozitii in Topul National al Firmelor Private din Romania, conform Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, si in primele 3 pozitii in Topul Profit Romania.

Expertiza

Rezultatele noastre nu ar fi fost posibile fara dedicarea si angajamentul echipei noastre, conduse de un puternic simt al scopului comun. Suntem mandri de expertiza noastra interna. Incurajam si dezvoltam un mediu in care orice opinie este ascultata; unde sunt recunoscute contributiile; in care membrii echipei se bazeaza unii pe ceilalti, intr-o cultura colaborativa si incluziva.

|||

Echipa de Management.

team-dana-stanciulescu.jpg

Dana Stănciulescu

Proprietar & Director General

Dr. Dana Stanciulescu are peste 25 de ani de experienta in industria farmaceutica, atat in start-up-uri, cat si in companii multinationale. In cursul carierei sale in industrie, a dobandit o vasta experienta in arii precum: productie, management general, dezvoltarea afacerilor, strategie si marketing. Are o vasta experienta in evaluarea oportunitatilor de piata si in dezvoltarea de solutii strategice pentru accesul pe produselor piata.

team-anca-vlad.jpg

Anca Vlad

Business Development Director

team-loredana-dragomir.jpg

Loredana Dragomir

Business Unit Manager

team-catalina-ivanciu.jpg

Cătălina Ivanciu

Financial Manager

Cariere

Alatura-te echipei noastre!

Vino sa lucram impreuna

Lucram intr-un domeniu dinamic, folosindu-ne de tehnologii de ultima generatie, conectandu-ne eficient cu partenerii si colegii si confruntandu-ne cu un ritm accelerat de schimbare.

Nu sunt sarcini facile si necesita curiozitate, multe eforturi si minti curajoase.

Esti unul dintre noi?

Dezvolta-ti cariera intr-un mediu interesant si plin de satisfactii, in care evolutia este o prioritate