CORE INVEST HEALTH

Parteneriat.

parteneriat

De ce sa devii partener Core Invest Health

Parteneriatele puternice au puterea de a stimula inovatia si cresterea. Credem in relatiile pe termen lung care aduc valoare ambelor parti, win-win, deoarece suntem un partener de incredere, operand cu onestitate si in deplina transparenta.

Partenerii nostri trebuie sa impartaseasca aceleasi valori in ceea ce priveste responsabilitatea si angajamentul de a imbunatati sanatatea si calitatea vietii.

Expertiza

Ne punem expertiza in serviciul partenerilor nostri si credem cu tarie ca le oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Retea de distributie

Avem o retea de parteneri de distributie de incredere, cu acoperire natională (distribuitori si 4000 de farmacii) si o echipa excelenta de promovare medicala.

Promovare

Oferim un mix de canale de promovare, cu moduri diferite si eficiente de comunicare a disponibilitatii si vizibilitatii produselor noastre si a beneficiilor acestora pentru publicul tinta.

Suportul comunitatii medicale si academice

Beneficiem de sprijinul comunitatii medicale si academice, avand in vedere beneficiile dovedite stiintific ale produselor noastre si acest lucru ne ajuta sa construim o baza solida pentru comunicarea caracteristicilor diferitelor boli: cauze, mecanisme de actiune si solutii; ajungem la peste 3.000 de medici care recomanda produsele noastre (dermatologie, reumatologie, recuperare medicala, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie, neurologie, cardiologie, medicina interna, medicina de familie).

Echipa de Marketing

Avem o echipa excelenta de marketing.

Echipa de Vanzari

Avem propria noastra echipa de promovare si vanzari si canale multiple de vanzare.