servicii

Servicii.

servicii

Export

Suntem activi in extinderea pe plan international si avem acces la piete farmaceutice din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul partenerilor si consultantilor nostri de afaceri.

Portofoliul nostru de produse pentru export include propria noastra marca, cu o gama completa de ingrijire a acneei – Pharmacore® Acne Control, dezvoltata in colaborare cu Difa Cooper, companie de top specializata in dermato-cosmetice.

Pharmacore® Acne Control include cinci produse dermatologice si un supliment alimentar cu substanțe active formulate special pentru a lupta impotriva acneei prin vizarea tuturor mecanismelor sale de producere, fara efectele secundare ale tratamentelor alopate.

Devino partenerul nostru

Pentru a exploata pe deplin potentialul produselor noastre inovatoare cautam parteneriate cu companii care sunt interesate sa aduca valoare consumatorilor lor.

Servicii

Import

Core Invest Health® isi sprijina partenerii in evaluarea conditiilor de piata, distribuirea, vanzarea si promovarea produselor importate, fiind implicata activ in informarea si educarea populatiei vizate in vederea atingerii rezultatelor dorite.

Datorita experientei noastre extinse privind importul, distributia, comercializarea si promovarea produselor farmaceutice, va putem oferi suport permanent, dezvoltand solutii si produse care sa va satisfaca cel mai bine nevoile.

Va rugam sa ne trimiteti propunerea si datele de contact si va vom recontacta curand.

Daca sunteti interesati sa intrati pe piata romaneasca in parteneriat cu Core Invest Health, va rugam sa ne trimiteti o descriere detaliata a propunerii in prezentarea dvs. si sa includeti date stiintifice pentru noile produse farmaceutice.

Servicii

Dezvoltare

Core Invest Health® este proprietarul brand-ului Pharmacore®, dezvoltat cu formule inovatoare si tehnologii brevetate prin parteneriatul excelent cu Difa Cooper.
Gama completa de ingrijire a acneei Pharmacore® Acne Control, dezvoltata impreuna cu aceasta companie de top in dermatologie, contine 5 produse dermato-cosmetice si un supliment alimentar, cu substante active, formulate special pentru a trata acneea si actionand asupra tuturor mecanismelor sale de producere fara efectele secundare ale tratamentelor alopate.

Cercetare si Inovare

Ne-am angajat sa dezvoltam si sa aducem formule inovatoare cu beneficii relevante pentru consumatorii din intreaga lume. Continuam sa construim parteneriate pentru a accelera dezvoltarea de noi produse in vederea extinderii portofoliului nostru.

servicii

Distributie

Core Invest Health® asigura o retea nationala de distributie.
Avem o rețea de parteneri de distributie in crestere pentru produsele noastre (lanturi de distribuitori si peste 4.000 de farmacii) si o forta de vanzare cu experienta la nivel national.

servicii

Promovare

Core Invest Health® are expertiza, infrastructura si resursele necesare pentru a va promova in mod eficient produsele, pentru a le construi si creste reputatia si pentru a le extinde distributia si vanzarile.
Suntem alaturi de partenerii nostri in lansarea si comercializarea produselor din portofoliu pe piata romaneasca. Echipa noastra va va sprijini in dezvoltarea celei mai eficiente strategii pe termen scurt, mediu si lung si in implementarea acestei strategii pentru atingerea obiectivelor dorite.