servicii

Promovare.

servicii

Promovare

Ne-am specializat in a ne ajuta partenerii sa isi lanseze si sa isi comercializeze produsele pe piata din Romania.

Echipa noastra ofera suport atat in dezvoltarea celei mai eficiente strategii de promovare pe termen scurt, mediu si lung, cat si in implementarea acestei strategii pentru atingerea obiectivelor dorite.

Avem expertiza, infrastructura, resursele si contactele necesare pentru a crea o experienta profitabila pentru brandurile dumneavoastra.

Avem deja povesti de succes impreuna cu o serie de produse/branduri – suplimente alimentare si dermato-cosmetice.

Solutii integrate de afaceri

Datorita experientei noastre extinse privind promovarea produselor farmaceutice, va oferim suport permanent, dezvoltand solutii care sa va satisfaca cel mai bine nevoile:

Solutii de Marketing

Avem o echipa de marketing puternica (inclusiv BTL, design, webdesign, evenimente, magazin online).

Servicii de Business Intelligence

Am integrat servicii de business si competitive intelligence in solutiile noastre, astfel incat sa putem face o analiza competitiva care sa ne ajute sa pozitionam eficient atributele produsului dumneavoastra intr-o strategie coerenta de marketing.

Strategie de Comunicare

Oferim un mix de canale de promovare, cu moduri diferite și eficiente de comunicare a disponibilitatii si vizibilitatii produselor noastre, precum si a beneficiilor acestora pentru publicul tinta.

Specialisti in domeniul Medical

Am ajuns la peste 3 000 de medici care recomanda produsele noastre (dermatologie, reumatologie, recuperare medicală, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie, neurologie, cardiologie, medicina interna, medicina de familie).

Mass-Media

Portofoliul nostru de produse este prezent in publicatii de specialitate, reviste, emisiuni TV medicale si de life-style, precum si la evenimente care ne ajuta sa ajungem la peste 5 milioane de potentiali consumatori.

Evenimente

Evenimentele noastre medicale organizate integral de noi sau sustinute prin parteneriate ne ajuta sa ajungem in fiecare an la peste 10.000 de persoane (publicul tinta de care avem nevoie).

Comunitatea Medicala și Academica

Beneficiem de sprijinul comunitatii medicale si academice, avand in vedere beneficiile dovedite stiintific si rezultatele studiilor clinice ale produselor noastre, ceea ce ne ajuta sa construim o baza solida pentru comunicarea caracteristicilor diferitelor boli: cauze, mecanisme de actiune si solutii.

Media

Colaboram cu lideri de opinie din lumea medicala care recomanda produsele din portofoliul nostru datorita rezultatelor pozitive obtinute pe baza studiilor clinice.

contacteaza-ne

Contactati-ne chiar acum pentru a afla cum iti putem construi si creste brandul produselor tale.